Wij geven water en onderhouden bloembakken door heel Nederland

Bloom Service richt zich op het watergeven en onderhouden van hanging baskets, boombakken en bloembakken. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het watergeven van bomen en plantvakken.

Waar wij voor zorgen

Watergift aan…

Bomen, plantvakken, hanging baskets, bloembakken & bloempiramiden

Onderhoud aan…

Boombakken, hanging baskets, bloembakken & bloempiramiden

Watergift en onderhoud hanging baskets, bloembakken en bloempiramiden

Om groen een mooie en frisse uitstraling te geven is onderhoud belangrijk. Onderhoud bestaat uit water geven, onkruid verwijderen, zwerfvuil verwijderen en afvoeren, dode beplanting verwijderen en het vervangen van groen bij het achteruit gaan van het beeld

Watergift jonge bomen

Een boom heeft water nodig. Zonder voldoende water kan een boom niet optimaal groeien. Wanneer een boom net geplant is, kan het nog niet goed water uit de
grond halen. Dit kom omdat een deel van de wortels tijdens het rooien verloren gaat. Om een boom voldoende te laten groeien, moet er dan ook extra water gegeven worden.

Watergift plantvakken

Plantvakken zijn het eerste jaar kwetsbaar. Door het toepassen van juiste grondverbetering in combinatie met het juiste assortiment wordt een snelle dichtgroei gerealiseerd. De vroege warmte in het voorjaar is vaak een belemmering voor de groei van de jonge vaste planten en heesters. Door tijdig de grond vochtig te maken zal de jonge aanplant snel sluiten en onkruiden onderdrukken.

Onderhoud boombakken

Onderhoud van boombakken is ook belangrijk voor het mooi houden van het straatbeeld. Onderhoud bestaat uit water geven, onkruid verwijderen, zwerfvuil. verwijderen en afvoeren en dode beplanting verwijderen.

Ook groen blijven?

Onze werkzaamheden vinden veelal plaats in dorpen en steden. Daarom vinden wij het belangrijk om zorg te dragen voor een veilig (werk) situatie voor bezoekers, bewoners en onze medewerkers. Wij zijn VCA gecertificeerd.

Bekijk wat er speelt op groen gebied

Lees hier de laatste berichten van Bloom Service